Project: Schoolpoint

Project: Schoolpoint

Een tijdje geleden heeft Van Zwam Media opnieuw gewerkt aan een bijzonder project: Schoolpoint. Voorheen bestond een oude webshop die langzaam verouderd is. Aan Van Zwam Media de vraag om hier iets aan te doen!

Het logo van Schoolpoint is aangeleverd door de klant. Er is gekozen om de lichtpaarse kleur uit het logo te gebruiken als accentkleur op de webshop. De webshop zelf is ingekaderd met in de achtergrond de accentkleur. De achtergrond wordt steeds smaller naarmate de schermgrootte afneemt. Dit zorgt ervoor dat het ingekaderde gedeelte van de webshop altijd goed zichtbaar blijft.

De webshop bestaat uit verschillende schoolartikelen. Het unieke aan deze webshop is dat een deel van de artikelen direct besteld kan worden terwijl andere artikelen juist een offerte functie hebben!

De webshop bestaat niet alleen uit een direct aanschaffen en offerte deel, maar er kan ook veel gesorteerd en gefilterd worden binnen de webshop. Dit maakt de navigatiestructuur voor bezoekers kort en gemakkelijk. Tevens kunnen bezoekers door middel van een quick view snel een overzicht van een product lezen zonder dat ze naar de pagina van het product zelf hoeven te gaan! Hierin kan zelfs het product al direct worden aangeschaft!

Bent je ook op zoek naar een eigen webshop? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op!