Grafische vormgeving

Ben je op zoek naar een (nieuwe) huisstijl? Of juist enkel opzoek naar een nieuw logo of postermateriaal? Van Zwam Media biedt verschillende grafische drukwerk diensten aan.

Naast grafische diensten met betrekking tot drukwerk bieden wij uiteraard ook grafische diensten voor het web aan. Zo kun je onder andere een uniek ontwerp door ons laten maken of er juist voor kiezen om enkel de huisstijl door te voeren in jouw huidige of nieuwe website.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op via de rechterzijde!

Offerte aanvragen

Ons aanbod aan grafische diensten voor drukwerk

Complete huisstijl

Bij ons kun je de gehele huisstijl laten ontwerpen voor jouw bedrijf. Wat houdt dit precies in? Wij ontwerpen voor jou het logo, de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Naast deze vier ontwerpen ontvang je ook nog bestand waarin alle kleuren en lettertypen worden weergeven die wij hebben gebruikt voor jouw huisstijl!

Logo ontwerp

Net begonnen met jouw bedrijf en nog geen logo? Of wil je een nieuw logo? Dan kunnen wij deze voor jou ontwerpen! Op basis van jouw wensen maken wij een opzet voor jouw logo. Je mag meerdere keren feedback geven op het ontwerp van jouw logo zodat je uiteindelijk een logo hebt waar je tevreden over bent!

Visitekaartjes ontwerp

Naast het ontwerpen van logo’s bieden wij ook ontwerpen van visitekaartjes aan. Het visitekaartje wordt gebaseerd op het logo dat je al hebt. Heb je geen logo? Dan baseren wij het visitekaartje op kleuren die je in gedachten hebt. Gedurende het proces kun je meerdere malen feedback geven op het ontwerp.

Poster ontwerp

Wil je graag meer bekendheid creëren voor je bedrijf of tijdelijk evenement en hiervoor een poster gebruiken? Van Zwam Media ontwerpt posters in diverse formaten! Wij bespreken met jou de wensen en gaan vervolgens aan de slag met een posterontwerp. Ook hierbij is de gelegenheid om meerdere malen feedback te geven!

Flyer ontwerp

Wil je gebruik gaan maken van flyers, of wilt je oude flyers vervangen voor een nieuw ontwerp? Geen probleem! Wij helpen graag met het maken van een (nieuwe) flyer ontwerp waarbij alle kernkwaliteiten van jouw bedrijf naar voren komen!

Ontwerp documentatie

Heb je documenten die je graag mooi vormgegeven ziet? Dan helpen wij graag! Aan ons kunnen documenten en afbeeldingen aangeleverd worden die wij vervolgens opmaken binnen jouw huisstijl. Ook is het mogelijk om documentatie zoals briefpapier door ons te laten vormgeven!

Ons aanbod aan grafische diensten voor het web

Ontwerp homepagina

Indien je een uniek ontwerp wilt voor jouw homepagina zullen wij een ontwerp realiseren op basis van jouw wensen. Wij gaan met jou in gesprek welke look en feel je wilt uitstralen zodat wij hiervoor een passend ontwerp kunnen maken. Dit ontwerp kan vervolgens gerealiseerd worden tot een functionele website.

Ontwerp subpagina

Wil je naast de homepagina ook een uniek ontwerp voor de subpaginas? Dan gaan wij op dezelfde manier aan de slag. Wij gaan met je in gesprek welke look en feel je wilt uitstralen zodat wij hiervoor een passend ontwerp kunnen maken. Dit ontwerp kan vervolgens gerealiseerd worden in een functionele website.

Ontwerp webshop

Naast de ontwerpwerkzaamheden voor websites bieden wij deze ook aan voor webshops. Naar aanleiding van een gesprek zullen wij ontwerpen creëren voor uw nieuwe webshop! Vervolgens kan ook deze technisch gerealiseerd worden.

Slider ontwerp

Wil je niet de hele website laten ontwerpen maar wel een unieke slider? Dat is mogelijk! Wij gaan aan de slag om een unieke slider voor je te creëren. Deze slider zal aansluiten op jouw huisstijl en op de rest van de website.

Doorvoeren huisstijl

Naast onze unieke ontwerpen bieden wij ook de mogelijkheid om alleen de huisstijl door te voeren op de website. Dit houdt in dat wij op jouw huidige of nieuwe website de huisstijl van jouw bedrijf doorvoeren. Op deze manier wordt de website meer geassocieerd met het bedrijf en worden de kernkwaliteiten beter overgebracht.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!