Onderhoud

Heb je op dit moment al een website en wil je graag een aantal veranderingen doorvoeren? Of wil je juist wat nieuwe pagina’s toevoegen maar je weet niet hoe dit moet? Wij ondersteunen je graag in dit proces!

Van Zwam Media bied de mogelijkheid om aanpassingen te verrichten aan jouw huidige website. Op basis van jouw wensen krijgt de content een update of worden pagina’s toegevoegd/verwijderd. Daarnaast is het mogelijk om de vormgeving te veranderen

Wij geven een indicatie van de kosten die de door u gewenste veranderingen met zich meebrengen. Wil je gelijk een kostenindicatie? Vul dan het offerteformulier aan de rechterzijde in!

Offerte aanvragen

Welke werkzaamheden m.b.t. onderhoud bieden wij aan?

Aanpassingen content

Wil je een aantal teksten of afbeeldingen aanpassen? Geen probleem. Deze wijzigingen kunnen wij bij Van Zwam Media snel voor je doorvoeren!

Toevoegen content

Het is mogelijk om nieuwe content toe te voegen aan jouw bestaande website. Denk hierbij aan nieuwe pagina’s, blogberichten, formulieren, sliders, producten in de webshop enzovoort. Deze content wordt toegevoegd op basis van jouw huidige vormgeving op de website.

Aanpassen vormgeving

Wil je graag nieuwe kleuren, lettertypes of andere vormgevingselementen doorvoeren op jouw huidige website? Geen probleem! Bij Van Zwam Media kunnen wij jouw nieuwe stijl eenvoudig doorvoeren op uw huidige website.

Updaten CMS/plugins

Maak je gebruik van het WordPress CMS en weet je niet goed hoe je het CMS en de plugins kunt updaten? Van Zwam Media neemt deze zorg graag uit handen. Het is erg belangrijk om regelmatig updates door te voeren zodat de veiligheid van de website niet in het geding kan komen. Van Zwam Media kan éénmalig, of maandelijks alles voor jou updaten!

Ondersteuning

Wil je liever zelf de content updaten maar kan je wat technische ondersteuning gebruiken? Wij helpen graag! Je kunt zelf de content aanpassen en de punten waar je niet uit komt aan ons uitbesteden. Het is ook mogelijk dat wij jou uitleggen hoe deze punten in het vervolg aangepast kunnen worden!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!