Wat klanten zeggen

Bij Van Zwam Media hebben wij al veel ondernemers geholpen met hun online visitekaartje. Ben je benieuwd wat zij van deze ervaring vonden? Lees dan onze aanbevelingen!

Daisy heeft voor mijn praktijk Suze de Laat (www.suzedelaat.nl) de website gemaakt. Het gehele proces heeft zij zich ingespannen om het resultaat naar ons beider gewenste niveau en verwachting vorm te geven. Daisy is een zeer vriendelijk en vakkundig professional.

Suze de Laat

Daisy heeft onze website, gelresign.nl gerealiseerd. Daisy is betrokken geweest vanaf het ontwerp proces om mee te denken en te adviseren. Op basis van de ontwerpen van onze ontwerper heeft Daisy de website gebouwd. Wij zijn erg tevreden over het proces en de kwaliteit. Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen. De website staat online en wordt al goed gevonden door Google. De adviezen omtrent de SEO lijken hun vruchten af te werpen.

Pascal Defesche

Daisy heeft voor ons de website www.accountantinbusiness.nl volledig geupdate. We zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over de manier waarop Daisy de zaken in het hele traject professioneel oppakt, planmatig, uiterst klantvriendelijk en ook nog eens tegen zeer acceptabele tarieven.

Om deze reden blijven we graag samenwerken met Daisy voor verdere updates en plugins op de website.
Berry Barten
CEO accountant in business B.V.

Berry Barten

Daisy heeft eind 2018 mijn website tot in de puntjes verzorgd. Ik had zelf alle tekst al in JIMDO gezet, en zij heeft alles geperfectioneerd. Ik vond de samenwerking erg prettig. Ze is heel duidelijk, kan goed luisteren en invoelen en komt haar afspraken altijd na. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ik kan het iedereen aanraden om Daisy in te schakelen als je een nieuwe website wil of als je jouw huidige website nog functioneler wil laten maken. Bij Daisy van Zwam ben je dan aan het juiste adres. Annelies Hoefman https://www.aha-coaching.nl/

Annelies Hoefman-Smits

Daisy heeft voor onze vereniging, de Historische Kring Elden, in zeer korte tijd een overzichtelijke en professionele website weten te maken. Zij toonde oprecht interesse in onze ideeën en wist deze snel en vakkundig om te zetten naar een concrete website. Zij is daarnaast erg creatief en flexibel. Met haar positieve benadering en enthousiasme is zij bovendien een fijn persoon om mee samen te werken.

Gert Scheperboer

Daisy heeft mijn website zeer snel opgezet. Op een klantvriendelijke manier werden mijn wensen uitgevoerd. Zelfs lastige vragen werden zonder problemen opgepakt en opgelost. Bezoek mijn website maar eens voor een goede indruk: www.rielexadvies.nl. Ik kan Daisy ten zeerste aanbevelen!

Paul te Riele

Daisy heeft voor mij in zeer korte tijd de website gebouwd. Daisy is zeer kundig en vertaald de wensen van de klant naar een professionele website. Daisy communiceert duidelijk, geeft aan wat je wanneer mag verwachten en denkt met je mee. Ik kan Daisy van harte aanbevelen en zou in de toekomst indien nodig zeker weer voor Daisy kiezen.

Marijke Meijer

Daisy van Zwam media is een professionele partner voor de technische realisatie van een WordPress website. De website voor Stichting Evenementen Elden heeft ze geheel volgens het ontwerp gerealiseerd. Het is prettig om met haar samen te werken. Ze denkt mee, komt haar afspraken na en houdt de opdrachtgever goed op de hoogte van alle vorderingen. Kortom snel schakelen en een mooi resultaat.

José Smits-Bastiaanssen

Daisy heeft een hele mooie website voor mij ontworpen! Zij is vooraf helder over kosten (beslist gunstige prijsstelling) en wat je daar voor krijgt: veel. Ze is opvallend dienstbaar naar de wensen van mij als klant. Het samen ontwerpen van mijn eigen website maakt dat ik tientallen vragen en opmerkingen heb; Daisy blijft snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageren. Nu de de site actief is hebben we nog steeds goed contact en helpt ze elke gewenste verandering snel op te lossen, altijd met goed humeur. Ik ben dus heel tevreden over haar werk!

Adrie Pinxten

Voor een nieuwe website heb ik de hulp van Daisy ingeroepen. Het werken met Daisy heb ik ervaren als zeer prettig. Betrokken, snel en meedenkend. Oplossingsgericht en een goede planner. Na elke ronde met feedback gaf Daisy aan wanneer zij hieraan zou gaan werken. Zij heeft zich vervolgens steeds aan die belofte gehouden. Ook heeft Daisy gekeken naar de SEO. Nu afwachten hoe goed Google alles opneemt.

Maikel Pieper

PeP oP ReTRo heeft haar website laten maken door Daisy van Zwam en we zijn uitermate tevreden met het eindresultaat. Daisy werkt snel en deskundig. Bij aanvang informeerde ze naar onze wensen en wist dit direct goed te vertalen. De communicatie en het contact verliep prettig. Zo fijn zoals ze met ons mee dacht, tips gaf waar nodig en zeer betrouwbaar in het nakomen van de afspraken. Daisy is professioneel en deskundig in het maken van een WordPress website en is heel duidelijk in haar uitleg hoe jij, als klant, deze vervolgens kan beheren. Kortom; deskundig, snel, betrouwbaar, duidelijke en prettige communicatie! Echt een AANRADER!

Sandra Tenten

Daisy heeft mijn nieuwe website gemaakt, iets dat ik al een tijdje zat uit te stellen omdat ik er tegenop zag. In een paar dagen tijd was de klus geklaard! (En ben ik heel blij met het resultaat!) Daisy is aanstekelijk in haar enthousiasme, reageert snel bij vragen, is betrouwbaar in haar afspraken, denkt mee over oplossingen die passen bij mijn wensen en geeft duidelijke en praktische adviezen waar ik ze goed kon gebruiken. Een aanrader!

Leonie Gebbink

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je graag direct een offerte ontvangen? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op via het formulier aan de rechterzijde of bel ons direct! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!