Een nieuwe verfrissende uitstraling

Conversie gericht

Het bedrijf Copper IM was toe aan een nieuwe website. Wenselijk hierbij was dat de nieuwe website een andere uitstraling zou krijgen. Hiervoor is Mick, van Mick Ontwerpt, ingeschakeld door de opdrachtgever. Samen met Mick en Copper IM is besproken welke wensen er zijn met betrekking tot de nieuwe website. Deze wensen zijn door Mick vertaald in een passend grafisch ontwerp. Op basis van dit grafisch ontwerp en de bijbehorende specificaties is Van Zwam Media aan de slag gegaan met de technische realisatie van de website.

De website is ingericht om meer conversie te genereren. Een groot aantal pagina’s, waaronder de dienstenpagina’s, zijn ingericht in een landingspagina format. De pagina’s bevatten allen diverse call to action’s die op verschillende manieren zijn vormgegeven. Daarnaast is het altijd mogelijk voor bezoekers om direct contact op te nemen met het bedrijf door middel van het telefoontje in de header. Ook het achterlaten van een terugbelverzoek ontbreekt niet aan deze website. Alle leads die gegenereerd worden op deze website worden ontvangen door de juiste contactpersoon binnen Copper IM!

Branche

Online marketing

In samenwerking met

Copper IM – Online marketing
Mick Ontwerpt – Design
Annelien Nijland – Fotografie

computer
tablet
mobiel

Een verfrissende nieuwe website als resultaat

Het resultaat mag er zeker zijn! De website heeft een nieuwe frisse uitstraling en is ook gebruikersvriendelijker. Door de duidelijke navigatiestructuur kan de gebruiker gemakkelijker vinden wat hij/zij zoekt. Daarnaast is de website ook volledig responsive ingericht waardoor alle pagina’s ook goed beschikbaar zijn op kleinere apparaten in dezelfde stijl en sfeer.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht