Van een one page naar een multi page

Navigeren binnen de homepagina

In eerste instantie is gekozen voor een one-page website gezien de geringe hoeveelheid content. In eerste instantie is de website ook online gezet als een one-page website.

Na een aantal maanden is besloten om een aantal pagina’s te creëren waarin de diensten die Rielex Advies aanbied verder uit te lichten. Met name voor de zoekmachine optimalisatie is gekozen om van de one-pager af te stappen. Voor elke dienst is een eigen pagina ontwikkeld waarin meer verteld wordt over de dienst en waar de gebruiker kan navigeren naar andere diensten. Daarnaast zijn achterliggende nieuwsberichten ontwikkeld zodat deze ook gevonden kunnen worden door zoekmachines.

De website van Rielex Advies bestaat uit een homepagina en uit een aantal losse dienstenpagina’s die terug te vinden zijn in het hoofdmenu. De homepagina bestaat uit alle basale informatie waaronder informatie over het bedrijf, de diensten en contactinformatie. Om de gebruiker toch direct te laten vinden wat hij/zij zoekt, is het mogelijk om binnen de homepagina te navigeren naar het gezochte element. Dit brengt een animatie met zich mee waarin het scherm langzaam naar beneden beweegt tot het punt waar op is geklikt in de navigatie.

Branche

Industrie

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Ik kan Daisy ten zeerste aanbevelen!

Daisy heeft mijn website zeer snel opgezet. Op een klantvriendelijke manier werden mijn wensen uitgevoerd. Zelfs lastige vragen werden zonder problemen opgepakt en opgelost. Bezoek mijn website maar eens voor een goede indruk: www.rielexadvies.nl. Ik kan Daisy ten zeerste aanbevelen!

Paul te Riele - Rielex Advies

Combinatie tussen one-page en online vindbaarheid.

Een echte one-pager kan de website niet meer genoemd worden gezien deze niet meer enkel uit één pagina bestaat. Echter is de homepagina wel volledig ingericht om te functioneren als een one-pager. Dit brengt het voordeel met zich mee dat er geen korte pagina’s te vinden zijn op de website en dat de gebruiker makkelijk kan navigeren of door scrollen naar hetgeen dat gezocht wordt. Om toch goed online vindbaar te zijn is gekozen om de diensten in aparte pagina’s uit te lichten. Zo is Rielex Advies via meerdere ingangen te bereiken. Ben je benieuwd naar hoe de website van Rielex Advies eruit ziet?

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht