Project: SEE

Stichting Evenementen Elden

Project: SEE

De afkorting SEE staat voor ‘’Stichting Evenementen Elden’’. In samenwerking met ‘’8ontwerp’’ en ‘’mooie portretten’’ hebben wij de website van deze stichting nieuw leven ingeblazen. De vorige website was erg verouderd in vormgeving en was daarnaast niet schaalbaar op mobiele apparaten wat problemen met zich meebrengt.

Oplossing

Binnen de samenwerking met deze twee andere bedrijven is Van Zwam Media verantwoordelijk geweest voor de technische realisatie van deze website. Op basis van een aangeleverd ontwerp hebben wij een WordPress thema geheel omgebouwd tot een uniek ontwerp. Binnen een zeer korte tijd stond de website al online, op tijd voor Koningsdag! En het belangrijkste: de website is zeer toegankelijk voor mobiele gebruikers. Heb jij een website die op dit moment niet goed schaalbaar is op mobiele apparaten? Neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen verbeteren!

Na het traject

Na afloop van het traject blijft Van Zwam Media verantwoordelijk voor het updaten van de content en het technisch onderhouden van de website.