Webshop

Wil je graag een webshop waarbij het zelf plaatsen en aanpassen van producten geen probleem is? Dan is dit de juiste pagina!

Bij Van Zwam Media worden webshops gebouwd met het WordPress CMS. WordPress is zeer gebruikersvriendelijk zodat je in de toekomst gemakkelijk veranderingen kunt doorvoeren op de webshop. Daarnaast bied WordPress alle vrijheid in het ontwerp en de functionaliteiten waardoor alles te realiseren is!

Naast de webshop krijg je uiteraard ook de overige pagina’s die bij de webshop horen zoals een homepagina, over ons pagina en contactpagina. Het is ook mogelijk om eerst te starten met een gewone website en later uit te breiden naar een webshop.

Ben je al overtuigd? Vraag dan aan de rechterzijde direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Voordelen van een WordPress webshop

Gebruikers vriendelijk

WordPress is vrij eenvoudig in gebruik en erg gebruikersvriendelijk. Daarom is het voor jou als klant gemakkelijk om zelf teksten en afbeeldingen aan te passen op de website! Hetzelfde geldt voor het aanpassen, plaatsen en verwijderen van producten.

SEO vriendelijk

Het WordPress CMS is ontzettend SEO vriendelijk. Daarnaast is WordPress zeer geschikt om zelf titels, metateksten en keywords toe te voegen naar keuze. Hierbij kun je ook direct zien hoe dit in Google getoond wordt!

Alles kan gemaakt worden!

Je kunt jouw wensen volledig kwijt! Alles kan gemaakt worden binnen WordPress. Van een basis website tot een geheel uniek ontwerp, niets is te gek!

Voortdurend doorontwikkeld

De ontwikkelaars van WordPress blijven continu doorontwikkelen en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat WordPress bij blijft met de laatste technologieën en trends binnen de webdevelopment.

Geschikt voor mobiel

Veel bezoekers op een website bekijken de site vanaf hun smartphone. Het is daarom dus zeer belangrijk dat je website geschikt is voor mobiele telefonie. Gelukkig is dit geen enkel probleem met WordPress!

Open source

Het WordPress CMS is open source en dus beschikbaar voor iedereen om te gebruiken. Dit houd in dat je geen vaste kosten hebt aan het CMS-systeem. Doordat het CMS open-source is, wordt dit door veel mensen gebruikt. Dit zorgt er ook weer voor dat het CMS blijft ontwikkelen!

Nadelen van een WordPress webshop

Regelmatig updaten

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of het CMS en de plugins een update nodig hebben. Achterstallig onderhoud kan een veiligheidsrisico vormen. Het is ook mogelijk om dit onderhoud uit te besteden aan Van Zwam Media zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!