WordPress introductie

Ben je van plan om een WordPress website te beheren of ben je hier al mee bezig? Weet je niet goed hoe je bepaalde aanpassingen kunt doen? Of wil je gewoon graag meer leren over WordPress? Dan zit je op de goede pagina!

Bij Van Zwam Media bieden wij een cursus WordPress aan. Hoe zit dit er nu precies uit? Wij komen bij jou langs om uitleg te geven over het CMS en hoe jij je eigen site kunt aanpassen. Het is ook mogelijk dat wij langskomen om enkel een aantal vragen van jou te beantwoorden. Jij bepaalt zelf welke informatie je wilt ontvangen! Uiteraard kunnen wij je deze informatie ook telefonisch of via de mail geven!

Offerte aanvragen

Welke ondersteuning bieden wij aan?

WordPress introductie

Wil je graag meer leren over WordPress zodat je zelf pagina’s kunt aanpassen, producten kunt toevoegen of nieuwsberichten kunt plaatsen? Dan kunnen wij je een introductie geven in het WordPress CMS!

Specifieke vragen

Ken je de basis al maar heb je slechts een aantal vragen? Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij langskomen om een aantal specifieke vragen te beantwoorden. Dit mag uiteraard ook telefonisch of via de mail.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!