WordPress website

Ben je op zoek naar een website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en bijhouden? Dan zit je op de juiste pagina!

WordPress is een content management systeem die de content van de website beheert. Voor jou als gebruiker is het gemakkelijk om zelf de content aan te passen, denk hierbij aan het veranderen van teksten of afbeeldingen of juist het toevoegen van nieuwe blogberichten.

De technologie van WordPress is afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierdoor kan de website goed gebruikt worden voor marketing.

Bij Van Zwam Media kun je terecht voor een hele nieuwe website. Door het brede aanbod aan diensten is het mogelijk om jouw website van begin tot eind door ons te laten maken.

Wil je gelijk een offerte aanvragen? Dat kan aan de rechterzijde! Meer weten over de voordelen van WordPress? Lees dan verder op deze pagina!

Offerte aanvragen

Voordelen van een WordPress website

Gebruikersvriendelijk

WordPress is vrij eenvoudig in gebruik en erg gebruikersvriendelijk. Daarom is het voor jou als klant gemakkelijk om zelf teksten en afbeeldingen aan te passen op de website!

SEO vriendelijk

Het WordPress CMS is ontzettend SEO vriendelijk. Daarnaast is WordPress zeer geschikt om zelf titels, metateksten en keywords toe te voegen naar keuze. Hierbij kun je ook direct zien hoe dit in Google getoond wordt!

Alles kan gemaakt worden!

Je kunt jouw wensen volledig kwijt! Alles kan gemaakt worden binnen WordPress. Van een basis website tot een geheel uniek ontwerp, niets is te gek!

Voortdurend doorontwikkeld

De ontwikkelaars van WordPress blijven continu doorontwikkelen en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat WordPress bij blijft met de laatste technologie├źn en trends binnen de webdevelopment.

Geschikt voor mobiel

Veel bezoekers op een website bekijken de site vanaf hun smartphone. Het is daarom dus zeer belangrijk dat je website geschikt is voor mobiele telefonie. Gelukkig is dit geen enkel probleem met WordPress!

Open source

Het WordPress CMS is open source en dus beschikbaar voor iedereen om te gebruiken. Dit houd in dat je geen vaste kosten hebt aan het CMS-systeem. Doordat het CMS open-source is, wordt dit door veel mensen gebruikt. Dit zorgt er ook weer voor dat het CMS blijft ontwikkelen!

Nadelen van een WordPress website

Regelmatig updaten

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of het CMS en de plugins een update nodig hebben. Achterstallig onderhoud kan een veiligheidsrisico vormen. Het is ook mogelijk om dit onderhoud uit te besteden aan Van Zwam Media zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!