Zoekmachine adverteren

Bij Van Zwam Media helpen wij je graag met je zoekmachine advertenties en campagnes. Dit doen wij door middel van Google Adwords.

Er zijn veel verschillende manieren van adverteren bij Google Adwords. Deze manieren worden later op deze pagina verder toegelicht. Daarnaast kunnen advertenties zowel getoond worden via de Google zoekmachine als via partnerwebsites van Google (zoals YouTube). Van Zwam Media geeft graag advies welke mogelijkheden jij het beste kunt kiezen voor jouw campagne!

Wil je graag de uitvoering van de campagne uit handen geven? Geen probleem! Wij voeren graag jouw campagne uit en delen regelmatig de resultaten met jou als klant. Vervolgens kunnen we de campagne verbeteren op basis van deze resultaten

Alle medewerkers bij Van Zwam Media hebben met succes de ”Google Fundamentals” cursus voltooid wat inhoud dat wij goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Adwords te bieden heeft

Offerte aanvragen

Manieren van adverteren bij Google Adwords

Search network

De tekstuele advertenties kent iedereen wel. Dit zijn de advertenties die getoond worden zodra je iets intikt op Google. Een tekstuele advertentie bestaat altijd uit een kopje, link en beschrijving. Daarnaast is het mogelijk om extensies toe te voegen zoals een adres of telefoonnummer.

Display network

Via het display network kunnen advertenties getoond worden op partner websites van Google. Jouw advertenties komen terecht op websites die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit zorgt ervoor dat bezoekers van deze website geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp als waar jouw advertentie over gaat. Daarnaast bied dit de mogelijkheid om afbeeldingen of animaties te verwerken in jouw advertentie zodat deze extra opvalt.

Remarketing

Door middel van remarketing worden eerdere bezoekers van jouw website aangespoord om terug te keren naar jouw website. Daarnaast kunnen deze advertenties ingericht worden om bezoekers aan te sporen een eerdere handeling af te ronden. Dit kan bijvoorbeeld zijn om de aankoop van een product af te ronden of door contactgegevens in te laten vullen.

Shopping network

Advertenties via de shopping network worden getoond op de shopping pagina van Google, in de zoekresultatenlijst en via websites van Google partners. Voor gebruikers is het gemakkelijk om jouw product te vergelijken. Zowel een foto van het product als een prijs worden getoond.

Adverteren op YouTube

Het is ook mogelijk om via YouTube te adverteren. Zo kunnen jouw advertenties getoond worden bij vergelijkbare onderwerpen bij YouTube video’s. Jouw advertenties worden enkel getoond bij video’s die de doelgroep bekijkt. De advertenties kunnen zowel voor, tijdens als na de video geplaatst worden.

Applicatie advertenties

Indien je graag jouw applicatie wilt promoten is het mogelijk om te kiezen voor een advertentie in applicaties van andere personen. Deze advertenties worden enkel getoond bij applicaties waar jouw doelgroep interesse in heeft. Zij krijgen een advertentie om jouw applicatie ook te downloaden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!