Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimalisatie, ofwel de optimalisatie van jouw website voor de zoekmachines

Om een website aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines zijn er veel verschillende werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden. Zo is een van de belangrijkste punten dat de content afgestemd is op wat de doelgroep verwacht te zien en waar de doelgroep interesse in heeft. Daarnaast zijn er nog wat technische aspecten die de waarde van een website voor Google kunnen verbeteren en dus verhogen

Bij Van Zwam Media bieden wij verschillende diensten aan om jouw positie in Google op een organische (ofwel onbetaalde) manier te verbeteren. Ben je op zoek naar een manier om jouw positie betaald te verbeteren? Bezoek dan de Adwords pagina

Offerte aanvragen

Ons aanbod aan SEO gerelateerde werkzaamheden

Zoekwoorden onderzoek

De eerste stap tot het verbeteren van de SEO is een zoekwoordenonderzoek. Binnen dit onderzoek wordt gekeken naar het zoekvolume van verschillende zoekwoorden. Het zoekvolume is het aantal keer dat een zoekwoord gezocht wordt binnen één maand. Als klant kun je ons de mogelijkheid geven zelf tot zoekwoorden te komen maar je mag natuurlijk ook zelf zoekwoorden aandragen. Dit resulteert in een advies.

Concurrentie onderzoek

Naast een zoekwoordenonderzoek is een concurrentieonderzoek een waardevolle toevoeging. Hier wordt gekeken welke zoekwoorden concurrenten gebruiken in dezelfde branche. Tevens wordt gekeken naar de positie van deze concurrentie en op welke zoekwoorden het voor jou mogelijk is om deze concurrenten te verslaan! Ook dit resulteert in een advies voor jouw bedrijf.

Verbeteradvies

Wil je liever zelf aanpassingen op je website verrichten maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan een verbeteradvies aan. Van Zwam Media doet onderzoek naar jouw huidige website en wat er beter kan om jouw positie in Google te verbeteren en versterken! Vervolgens kun je zelf aanpassingen verrichten op jouw website.

Titels en beschrijvingen

Op jouw website kunnen wij titels en beschrijvingen toevoegen die de SEO bevordert. Deze titels en beschrijvingen geven korte informatie weer over elke pagina. De opbouw van deze tekst zal ervoor zorgen dat jouw pagina’s relevanter worden voor Google en dus na verloop van tijd hoger in de zoekmachines terecht zal komen. Deze titels en beschrijvingen worden toegevoegd in de backend van de website.

Teksten herschrijven

Op basis van een gesprek gaan wij aan de slag met jouw huidige teksten. Deze teksten gaan wij herschrijven zodat de tekst geoptimaliseerd is voor SEO. Dit zal ervoor zorgen dat jouw website in verloop van tijd hoger in de zoekmachines terecht zal komen. Daarnaast zal de website gemakkelijker in gebruik worden voor bezoekers.

Landingspagina schrijven

Een landingspagina is een losse pagina binnen jouw website waar je specifieke informatie over een onderwerp weergeeft. Deze pagina is gemakkelijk in gebruik voor advertenties aangezien je de gebruiker naar een specifieke pagina kunt sturen. Bij Van Zwam Media bieden wij de mogelijkheid om deze pagina’s volledig in te richten inclusief het schrijven van de teksten.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!