Uitbesteden van onderhoud

Van periodiek onderhoud tot kleine aanpassingen

Heb je op dit moment al een website maar wil je graag wat zaken aanpassen? Heb je problemen op je huidige website? Of wil je graag periodiek onderhoud laten uitvoeren? Dit is allemaal bij ons mogelijk!

Diverse opdrachtgevers laten zowel periodiek onderhoud als wijzigingen binnen de website door ons uitvoeren. Voorafgaand het onderhoud wordt altijd een back-up gemaakt van de website zodat er nooit content verloren kan gaan. Deze back-up wordt ook met de opdrachtgever gedeeld zodat deze tevens in eigen beheer kan blijven.

Wij werken voor het uitvoeren van onderhoud op drie mogelijke manieren: via een strippenkaart; via een offerte; of via periodiek onderhoud.

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vormen van onderhoud

De keuze is geheel aan jou!

Strippenkaart of offerte
Het is mogelijk om bij ons een strippenkaart af te nemen. Dit is vooral geschikt voor kleine wijzigingen of toevoegingen die regelmatig voorkomen. Hierbij neem je van te voren een aantal uren af. Het aantal uren kan zelf naar keuze worden ingevuld. Zodra er aanpassingen gewenst zijn wordt de tijd van deze aanpassingen van de strippenkaart verwijderd. Zodra de strippenkaart op is kan een nieuwe strippenkaart worden aangeschaft.

Daarnaast is het mogelijk om vooraf een offerte aan te vragen. Dit is vooral geschikt bij een groter aantal wijzigingen. Wij stellen een offerte op zodat de kosten vooraf helder zijn. Op basis van deze offerte voeren wij de werkzaamheden uit. Zodra de wijzigingen akkoord zijn wordt de offerte gefactureerd. Wij maken vooraf en achteraf de wijzigingen altijd kosteloos een back-up van de website.

Periodiek onderhoud
Tot slot is het mogelijk om periodiek onderhoud bij ons uit te laten voeren. Zo kunnen wij periodiek een back-up maken van de website en alle technische updates doorvoeren. Na het doorvoeren van de updates wordt de back-up naar je verstuurd. Tijdens ons periodiek onderhoud scannen wij daarnaast altijd de website op sporen van hacking. Voor periodiek onderhoud vragen wij een bedrag van 25 euro per keer (ex. BTW). Je kunt hierin zelf het interval bepalen, bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal. Let op: periodiek onderhoud is enkel het uitvoeren van updates en het maken van een back-up. Bij het aanpassen van de inhoud van de website wordt gewerkt met een strippenkaart of met een offerte.

De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen.

Daisy heeft samen met 8Ontwerp een nieuwe website voor de Vermeulen Groep gerealiseerd. Tijdens het gehele proces heeft zij de technische realisatie voor haar rekening genomen en het eindresultaat mag er zijn! De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen. Naast het mooie en functionele eindresultaat hebben wij ook de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daisy is altijd bereikbaar voor het doorvoeren van aanpassingen of beantwoorden van vragen. Erg fijn dat hier ruimte voor is.

Mirke van Hulst - Vermeulen Groep

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen