Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking

Vorig jaar is mijn website geheel nieuw gemaakt door Van Zwam Media. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Voordat Daisy begon met het bouwen van de website is er uitgebreid doorgesproken welke functies en pagina’s er gemaakt moesten worden, en dit is precies zo uitgevoerd als ik het graag wilde. Tussentijds was er steeds contact en een korte bespreking. Daisy is zeer bekwaam, snel en klantvriendelijk en neemt de tijd om te luisteren wat de klant wil. Ze heeft me ook geleerd hoe ik de website zelf bij kan houden en kon vullen. Ook nu de website eenmaal online is, voert ze soms op verzoek kleine wijzigingen door; snel, adequaat en functioneel.

Birgit Davids - Floral Academy
Haar expertise in Wordpress webontwikkeling is indrukwekkend

Ik heb altijd heel fijn samengewerkt met Daisy van Van Zwam Media. Haar expertise in WordPress webontwikkeling is indrukwekkend. Wat echt opvalt, is haar sterke communicatie. Ze denkt proactief mee, brengt frisse ideeën in die je zelf nog niet bedacht had, en haar betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken is top.

Daisy is enorm flexibel en ook bij noodgevallen direct beschikbaar. Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare webdeveloper, dan is Daisy zonder twijfel 100% een aanrader.

Renée van Putten
Super samenwerking!

Onlangs heeft Daisy de website expat-check.com opgeleverd. We zijn ontzettend tevreden met het uiteindelijke resultaat. Daisy schakelt snel, communiceert op een duidelijke manier en denkt met je mee. We hebben in de eindfase veel contact gehad per mail en via Whatsapp. Dit was nooit een probleem. Kortom; een erg fijne samenwerking die zeker 5 sterren waard is!

Wouter Weusink - Expat-Check
Ik vind Daisy een echte vakvrouw

Daisy heeft mijn website gerealiseerd en ik ben ontzettend blij met het resultaat! De samenwerking was top. Het was voor mij een nieuwe ervaring en Daisy heeft mij heel erg goed geholpen; ze kwam met voorbeelden waardoor het keuzeproces voor mij makkelijker werd, dacht mee en reageerde geduldig op al mijn vragen 🙂 Ik vind Daisy een echte vakvrouw. Ze is professioneel, proactief, duidelijk in haar communicatie en plezierig om mee samen te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Karen Bonte - Silver Mind Coaching
Zeer tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat!

Van Zwam Media heeft voor ons de website Theunissenglashandel.nl gebouwd. Zeer tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Daisy communiceert snel en helder. Daarnaast pakt ze alle feedback zonder probleem op.

Luuk Theunissen - Theunissen glashandel
Ik raad samenwerking met Daisy van harte aan!

Daisy heeft niet alleen een prachtige website voor mij ontworpen maar deze ook deskundig gebouwd. Ze is altijd bereid te sparren, komt met pragmatische voorstellen en is zeer betrouwbaar in het nakomen van de afspraken. Kwaliteit en prijs verhouding zijn top, ik raad samenwerking met Daisy van harte aan.

Christa Smits - Tortel Timelines
Daisy is vakkundig, persoonlijk, professioneel en oplossingsgericht.

Daisy is vakkundig, persoonlijk, professioneel en oplossingsgericht. Ze geeft goed advies, handelt snel en is transparant. De communicatie is helder en uitgebreid. Afspraken worden nagekomen. Kortom erg tevreden! 🙂

Odette Welles - SaddleBalance
De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen.

Daisy heeft samen met 8Ontwerp een nieuwe website voor de Vermeulen Groep gerealiseerd. Tijdens het gehele proces heeft zij de technische realisatie voor haar rekening genomen en het eindresultaat mag er zijn! De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen. Naast het mooie en functionele eindresultaat hebben wij ook de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daisy is altijd bereikbaar voor het doorvoeren van aanpassingen of beantwoorden van vragen. Erg fijn dat hier ruimte voor is.

Mirke van Hulst - Vermeulen Groep
Snelle communicatie en komt afspraken na!

Daisy heeft een super mooie website voor Break into the box gemaakt. Ik ben heel blij dat ik dit avontuur met Daisy ben aangegaan. Onze website is net iets anders dan een standaard website. Dat was ook een leuke uitdaging voor Daisy. Ik vond de samenwerking top. Ze komt proactief met goede ideeën, komt afspraken na en daar waar nodig konden we snel zaken afstemmen. Kortom, ik kan Daisy aan iedereen aanbevelen!

Angelique Donders - Break Into the Box
Daisy is een zeer vriendelijk en vakkundig professional.

Daisy heeft voor mijn praktijk Suze de Laat (www.suzedelaat.nl) de website gemaakt. Het gehele proces heeft zij zich ingespannen om het resultaat naar ons beider gewenste niveau en verwachting vorm te geven. Daisy is een zeer vriendelijk en vakkundig professional.

Suze de Laat - Prakijk Suze de Laat
Dank je wel Daisy, voor mijn fantastisch website!

Samenwerken met Daisy is top! Ze heeft heel veel kennis op haar vakgebied en communiceert dat adequaat in heldere en klare taal. Ze werkt efficiënt en oplossingsgericht tot het best mogelijke resultaat. Dank je wel Daisy, voor mijn fantastisch website!

Jurjen Poeles - Jurjen Poeles fotografie
Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen.

Daisy heeft onze website, gelresign.nl gerealiseerd. Daisy is betrokken geweest vanaf het ontwerp proces om mee te denken en te adviseren. Op basis van de ontwerpen van onze ontwerper heeft Daisy de website gebouwd. Wij zijn erg tevreden over het proces en de kwaliteit. Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen. De website staat online en wordt al goed gevonden door Google. De adviezen omtrent de SEO lijken hun vruchten af te werpen.

Pascal Defesche - GelreSign
Uiterst klantvriendelijk

Daisy heeft voor ons de website www.accountantinbusiness.nl volledig geupdate. We zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over de manier waarop Daisy de zaken in het hele traject professioneel oppakt, planmatig, uiterst klantvriendelijk en ook nog eens tegen zeer acceptabele tarieven.

Om deze reden blijven we graag samenwerken met Daisy voor verdere updates en plugins op de website.
Berry Barten
CEO accountant in business B.V.

Berry Barten - Accountant in Business
Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Daisy heeft eind 2018 mijn website tot in de puntjes verzorgd. Ik had zelf alle tekst al in JIMDO gezet, en zij heeft alles geperfectioneerd. Ik vond de samenwerking erg prettig. Ze is heel duidelijk, kan goed luisteren en invoelen en komt haar afspraken altijd na. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ik kan het iedereen aanraden om Daisy in te schakelen als je een nieuwe website wil of als je jouw huidige website nog functioneler wil laten maken. Bij Daisy van Zwam ben je dan aan het juiste adres. Annelies Hoefman https://www.aha-coaching.nl/

Annelies Hoefman-Smits - AHA Coaching
Erg creatief en flexibel

Daisy heeft voor onze vereniging, de Historische Kring Elden, in zeer korte tijd een overzichtelijke en professionele website weten te maken. Zij toonde oprecht interesse in onze ideeën en wist deze snel en vakkundig om te zetten naar een concrete website. Zij is daarnaast erg creatief en flexibel. Met haar positieve benadering en enthousiasme is zij bovendien een fijn persoon om mee samen te werken.

Gert Scheperboer - Historische Kring Elden
Ik kan Daisy ten zeerste aanbevelen!

Daisy heeft mijn website zeer snel opgezet. Op een klantvriendelijke manier werden mijn wensen uitgevoerd. Zelfs lastige vragen werden zonder problemen opgepakt en opgelost. Bezoek mijn website maar eens voor een goede indruk: www.rielexadvies.nl. Ik kan Daisy ten zeerste aanbevelen!

Paul te Riele - Rielex Advies
Daisy is zeer kundig en vertaald de wensen van de klant naar een professionele website.

Daisy heeft voor mij in zeer korte tijd de website gebouwd. Daisy is zeer kundig en vertaald de wensen van de klant naar een professionele website. Daisy communiceert duidelijk, geeft aan wat je wanneer mag verwachten en denkt met je mee. Ik kan Daisy van harte aanbevelen en zou in de toekomst indien nodig zeker weer voor Daisy kiezen.

Marijke Meijer - Schoolpoint
Snel schakelen en een mooi resultaat.

Daisy van Zwam media is een professionele partner voor de technische realisatie van een WordPress website. De website voor Stichting Evenementen Elden heeft ze geheel volgens het ontwerp gerealiseerd. Het is prettig om met haar samen te werken. Ze denkt mee, komt haar afspraken na en houdt de opdrachtgever goed op de hoogte van alle vorderingen. Kortom snel schakelen en een mooi resultaat.

José Smits-Bastiaanssen - 8ontwerp
Daisy blijft snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageren.

Daisy heeft een hele mooie website voor mij ontworpen! Zij is vooraf helder over kosten (beslist gunstige prijsstelling) en wat je daar voor krijgt: veel. Ze is opvallend dienstbaar naar de wensen van mij als klant. Het samen ontwerpen van mijn eigen website maakt dat ik tientallen vragen en opmerkingen heb; Daisy blijft snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageren. Nu de de site actief is hebben we nog steeds goed contact en helpt ze elke gewenste verandering snel op te lossen, altijd met goed humeur. Ik ben dus heel tevreden over haar werk!

Adrie Pinxten - Adrie Pinxten
Echt een AANRADER!

PeP oP ReTRo heeft haar website laten maken door Daisy van Zwam en we zijn uitermate tevreden met het eindresultaat. Daisy werkt snel en deskundig. Bij aanvang informeerde ze naar onze wensen en wist dit direct goed te vertalen. De communicatie en het contact verliep prettig. Zo fijn zoals ze met ons mee dacht, tips gaf waar nodig en zeer betrouwbaar in het nakomen van de afspraken. Daisy is professioneel en deskundig in het maken van een WordPress website en is heel duidelijk in haar uitleg hoe jij, als klant, deze vervolgens kan beheren. Kortom; deskundig, snel, betrouwbaar, duidelijke en prettige communicatie! Echt een AANRADER!

Sandra Tenten - PeP oP ReTRo
Een aanrader!

Daisy heeft mijn nieuwe website gemaakt, iets dat ik al een tijdje zat uit te stellen omdat ik er tegenop zag. In een paar dagen tijd was de klus geklaard! (En ben ik heel blij met het resultaat!) Daisy is aanstekelijk in haar enthousiasme, reageert snel bij vragen, is betrouwbaar in haar afspraken, denkt mee over oplossingen die passen bij mijn wensen en geeft duidelijke en praktische adviezen waar ik ze goed kon gebruiken. Een aanrader!

Leonie Gebbink - Roer Training en Coaching
Ben jij al overtuigd? Neem dan direct contact met ons op! Contact opnemen