Wij maken unieke ontwerpen

Een ontwerp passend bij de opdrachtgever

Bij Van Zwam Media maken wij unieke webontwerpen op basis van de strategie en identiteit van de klant. Wij ontwikkelen ontwerpen voor iedere gewenste pagina. Het is uiteraard ook mogelijk om een webshop bij ons te laten ontwerpen. Heb je al een bestaande website en wil je deze een nieuwe uitstraling geven? Het is voor ons ook mogelijk om te werken met een bestaand ontwerp en deze te herontwerpen.

Voor de basis van onze ontwerpen maken wij altijd gebruik van de huisstijl van de opdrachtgever. De stijl van de website moet passen bij de identiteit van de opdrachtgever. Op basis van de besproken strategie worden ontwerpen ontwikkeld die de bezoeker tot een gewenste actie zet. Tijdens het ontwerpen zullen diverse contactmomenten en correctierondes plaatsvinden om de ontwerpen verder te verbeteren. Na het realiseren van de ontwerpen is het mogelijk om de technische ontwikkeling van de website of webshop bij ons neer te leggen!

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij bieden een totaalpakket

Alles onder één dak!

Wil je de ontwerpen voor je nieuwe website bij ons technisch laten realiseren? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk websites en webshops. Wij kunnen de ontwerpen volledig bouwen met de gewenste functionaliteiten. Aan het eind van het traject is het voor jou als eigenaar mogelijk om zelf de website bij te houden en om teksten aan te passen!

Behalve dat wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en technisch ontwikkelen van websites, kunnen wij je ook adviseren in de online vindbaarheid van je website. Wij kunnen ondersteunen in het optimaliseren van je webteksten zodat je site beter gevonden kan worden! Daarnaast hebben wij diverse partners die kunnen ondersteunen in online marketing of in het schrijven van teksten!

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en fijne nazorg. Heb je vragen tijdens of na het proces? Stel ze gerust! Bij Van Zwam Media zijn wij continu in ontwikkeling waardoor wij op de hoogte blijven van alle nieuwe trends en technieken binnen het web!

Snel schakelen en een mooi resultaat.

Daisy van Zwam media is een professionele partner voor de technische realisatie van een WordPress website. De website voor Stichting Evenementen Elden heeft ze geheel volgens het ontwerp gerealiseerd. Het is prettig om met haar samen te werken. Ze denkt mee, komt haar afspraken na en houdt de opdrachtgever goed op de hoogte van alle vorderingen. Kortom snel schakelen en een mooi resultaat.

José Smits-Bastiaanssen - 8ontwerp

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen