Een website vol beeld voor Recreatie Architectuur

In samenwerking met 8ontwerp heeft Van Zwam Media een website ontwikkeld voor Recreatie Architectuur. Op de website wordt veel gebruik gemaakt van beeld welke op een speelse, maar toch strakke, wijze worden getoond. Over de beelden zijn subtiele effecten geplaatst zodra de gebruiker met de muis over een beeld gaat, zodat het voor de gebruiker duidelijk is dat hij of zij hierop kan klikken. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een subtiel fade in en fade out effect op posities waar meerdere beelden worden getoond in een roulerende slider, zoals op de homepagina.

Een uniek aspect binnen deze website zijn onder andere de Google Maps kaarten met custom pin points die op diverse pagina’s te zijn, waaronder bij de projecten. Deze kaarten kunnen door de opdrachtgever zelf worden ingericht, zonder dat hier technische kennis voor benodigd is.

Iedere pagina wordt afgesloten met een passende call to action om op deze wijze de gebruikersvriendelijkheid en conversie binnen de website te verhogen. Daarnaast is het voor de gebruiker ten alle tijden mogelijk om te navigeren binnen de website via zowel het hoofdmenu, welke continu in beeld is, als het menu in de footer.

Branche

Architectuur

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht