Over Van Zwam Media

Full-service webbureau

Van Zwam Media is een full-service webbureau opgericht in 2016 door Daisy van Zwam. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in web ontwikkeling en grafisch ontwerp voor het web. Inmiddels werkt het bedrijf samen met diverse andere bedrijven om samen mooie online producten te realiseren en een volledige service te verlenen.

Wij werken met diverse technieken om websites te realiseren. Op basis van jouw vraagstuk wordt de meest passende techniek gekozen. Geen enkel vraagstuk is voor ons te gek! Wij kunnen zowel compacte/kleine websites als maatwerk realiseren!

Contact opnemen

Van Zwam Media werkt samen met

José Smits-Bastiaanssen
Grafisch ontwerper

8ontwerp helpt organisaties en bedrijven om de boodschap die zij uitdragen meer impact te geven met overtuigende ontwerpen die prikkelen en verwonderen. Kortom 8ontwerp biedt onderscheidende, treffende oplossingen.

Carien Franken
Grafisch ontwerper
Renske Welie
Branding

Via een gezamenlijke klant leerde ik Daisy kennen. Vanaf het kennismakingsgesprek liep de communicatie als vanzelf en hebben we samen heel prettig aan projecten gewerkt. Daisy kan goed luisteren, is deskundig, duidelijk, goed bereikbaar en handelt snel en accuraat. Voor mij een hele fijne collega!

Marleen Reinders
Marketing

“Jouw bedrijfsdoelstellingen behalen door Marketing op de juiste manier in te zetten”. Dat is waar Marleen zich op focust. Doel– en resultaatgericht, strategisch, creatief en organisatorisch. Na een duidelijke analyse van de behoefte bij een klant zet ze de eerste strategie lijnen uit om samen met het team een volledige aanpak te bepalen om de gestelde doelen te bepalen. Breed inzetbaar en dus niet alleen voor één kanaal binnen de marketingmix.

Renée van Putten
(Web)designer

Hoi! Ik ben Renée van Growdi. Samen met Daisy creëer ik merken en websites met een (groene) missie). Met een doordachte strategie, een uniek ontwerp en de juiste techniek zorgen we ervoor dat je niet alleen een website hebt die goed smoelt en lekker werkt, maar die ook nog eens een minimale impact op onze planeet heeft. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ons portfolio! Portfolio bekijken

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk?

Er zijn een aantal stappen die wij doorlopen om tot het eindproduct te komen. Uiteraard is het mogelijk om van deze stappen af te wijken of stappen over te slaan. Wij zijn hierin zeer flexibel!

Stap 1

Kennismaking

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, maken wij eerst graag kennis. Het is mogelijk om te kiezen voor een telefonische kennismaking, of een kennismaking bij jou op locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag meer over de achtergrond van jullie bedrijf en welke wensen er zijn voor de opdracht. Wij zullen vragen stellen om deze wensen verder concreet te maken zodat wij een passende offerte kunnen opstellen. Uiteraard is er tijdens het gesprek ook ruimte om vragen aan ons te stellen. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier zitten geen kosten aan verbonden.

Stap 2

Offerte

Aan de hand van de besproken wensen wordt vrijblijvend en kosteloos een passende offerte opgesteld. Binnen deze offerte worden de wensen beschreven en wordt de prijsopgave gespecificeerd. Tevens nemen wij standaard in onze offerte een planning op zodat gelijk duidelijk is wanneer het eindproduct in gebruik kan worden genomen. In deze planning houden wij altijd rekening met jouw wensen.

Stap 3

Strategie

Bij akkoord van de offerte gaan we echt van start met het project! Allereerst wordt er gekeken naar de strategie van de website. Wat is de hoofdfunctie van de website? Hoe wordt de website ingedeeld? Welke functionaliteiten komen op welke plaatsen terug? Hoe komt de navigatiestructuur van de website eruit te zien? Over deze aspecten wordt nagedacht voordat een ontwerp wordt gemaakt. Wij ontwikkelen een voorstel voor deze strategie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een strategie aan te leveren!

Stap 4

Ontwerpfase

Gedurende de ontwerpfase wordt een uniek ontwerp gemaakt van de nieuwe website. Er wordt gestart met het realiseren van een voorlopig ontwerp die met jou wordt gedeeld. Om dit ontwerp te bespreken wordt vaak een telefonische of fysieke afspraak ingepland. Gedurende dit gesprek kun je feedback geven op het ontwerp. Op basis van deze feedback wordt het ontwerp aangepast totdat zich een definitief ontwerp vormt. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een (uniek) ontwerp aan te leveren of om een standaard ontwerp te gebruiken.

Stap 5

Zoekmachine optimalisatie

Wil je graag een hogere positie bereiken in de gratis (organische) zoekresultaten van de zoekmachine? Dan is zoekmachine optimalisatie een belangrijke fase in het proces. Wij bieden je ondersteuning in het realiseren van content die geoptimaliseerd wordt voor bepaalde zoekwoorden. Gedurende de technische realisatie zorgen wij er uiteraard ook voor dat de code is geoptimaliseerd voor de vindbaarheid binnen zoekmachines.

Stap 6

Technische realisatie

Zodra er akkoord is gegeven op het ontwerp, kan van start worden gegaan met de technische realisatie. De website wordt ontwikkeld op een testomgeving bij Van Zwam Media. Zodra de eerste versie van de site gereed is, krijg jij toegang tot de testomgeving. Binnen de technische realisatie zijn een aantal feedbackrondes verwerkt zodat er nog zaken aangepast kunnen worden voor livegang van de website. Daarnaast voorzien wij de website van invulling op basis van de door jou aangeleverde content.

Stap 7

Opleveren en livegang

Zodra de website volledig naar wens is, wordt de website opgeleverd. De website wordt op de testomgeving volledig klaargemaakt voor oplevering en vervolgens naar jouw domeinnaam verplaatst. Bij oplevering zorgen wij ervoor dat de website goed functioneert op alle type apparaten en de diverse browsers. Na oplevering van de website krijg je een back-up toegestuurd van de eventuele oude website en de nieuwe website.

Stap 8

Nazorg en onderhoud

Het is mogelijk om na afloop van het traject het onderhoud van de website bij ons uit te besteden. Zo kunnen wij onder andere de updates van de website bijhouden, regelmatig een back-up maken en natuurlijk aanpassingen/toevoegingen verrichten op de website. Uiteraard ben je ook volledig vrij om dit zelf te doen!

Meer weten? Neem direct contact met ons op! Contact opnemen