Educatieve escape games

Fysieke escape games met box en online escape games

Break Into the Box is een online platform waar basisschoolleerlingen educatieve escape games kunnen spelen. Scholen kunnen een account aanmaken en zelf een keuze maken voor een passend abonnement. Dit abonnement schaffen zij aan via de webshop. Binnen ieder abonnement kunnen scholen een bepaald aantal docenten toevoegen en deze docenten vervolgens een bepaald aantal leerlingen. De leerlingen kunnen zelf bepalen welke escape games zij spelen. Hierin zijn twee varianten aanwezig: escape games met een fysieke box en de online escape games.

Branche

Onderwijs

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Snelle communicatie en komt afspraken na!

Daisy heeft een super mooie website voor Break into the box gemaakt. Ik ben heel blij dat ik dit avontuur met Daisy ben aangegaan. Onze website is net iets anders dan een standaard website. Dat was ook een leuke uitdaging voor Daisy. Ik vond de samenwerking top. Ze komt proactief met goede idee├źn, komt afspraken na en daar waar nodig konden we snel zaken afstemmen. Kortom, ik kan Daisy aan iedereen aanbevelen!

Angelique Donders - Break Into the Box

Spelen van online escape games

De escape games met box kunnen de leerlingen fysiek in de klas spelen waarbij de online omgeving helpt als hulpmiddel voor het terugvinden van documentatie en voor eventuele weergave van een aftelklok. De online escape games worden daarentegen volledig via het platform gespeeld. Iedere online escape game bestaat uit een aantal slotjes. Het slotje kan de leerling openen door het spel of de puzzel die bij dat slotje hoort op te lossen. De game is uitgespeeld zodra alle sloten geopend zijn. Van elke leerling bijgehouden of zij de game hebben uitgespeeld en hoe lang zij daarover hebben gedaan. Per game is een highscore lijst zichtbaar van leerlingen uit de eigen klas. Daarnaast kunnen leerlingen gemakkelijk games toevoegen als favoriet en tussen de games filteren op basis van categorie, niveau en status (favoriet en/of gespeeld). Leren was nog nooit zo leuk!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht