Een duidelijke checklist voor de expat

Voor de organisatie Expat-Check is, in samenwerking met 8ontwerp, een nieuwe website ontwikkeld waarbij een check voor expats centraal staat. Deze check omvat een aantal stappen die de expat moet zetten om te emigreren naar Nederland. Aan de hand van deze check kunnen expats aangeven wat ze al wel of niet geregeld hebben. Deze check geeft vervolgens een persoonlijke checklist af op basis van de eerder ingevulde gegevens.

Naast deze check zijn ook diverse andere functionaliteiten aanwezig, waaronder de aanwezigheid van service pagina’s die de expat ook kan bereiken vanuit de checklist, aanbevelingen, nieuwsberichten inclusief mogelijkheid deze te delen op social media, contactformulier en inschrijfmogelijkheid voor de nieuwsbrief.

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Super samenwerking!

Onlangs heeft Daisy de website expat-check.com opgeleverd. We zijn ontzettend tevreden met het uiteindelijke resultaat. Daisy schakelt snel, communiceert op een duidelijke manier en denkt met je mee. We hebben in de eindfase veel contact gehad per mail en via Whatsapp. Dit was nooit een probleem. Kortom; een erg fijne samenwerking die zeker 5 sterren waard is!

Wouter Weusink - Expat-Check
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht