Een nieuwe website voor Floral Academy

Voor de organisatie Floral Academy heeft Van Zwam Media, in samenwerking met 8ontwerp, een nieuwe website ontwikkelt. Deze website is door middel van maatwerk ontwikkeld binnen het WordPress CMS. De klant kan hierbij zelf gemakkelijk de inhoud van de website aanpassen.

De vormgeving van de website is volledig in lijn met de huisstijl van Floral Academy. De website heeft een duidelijke navigatiestructuur zodat gebruikers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Daarnaast is ook het aanmelden voor trainingen en opleidingen gemakkelijker gemaakt met een helder aanmeldingsformulier.

Branche

Vakopleidingen bloemsierkunst

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking

Vorig jaar is mijn website geheel nieuw gemaakt door Van Zwam Media. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Voordat Daisy begon met het bouwen van de website is er uitgebreid doorgesproken welke functies en pagina’s er gemaakt moesten worden, en dit is precies zo uitgevoerd als ik het graag wilde. Tussentijds was er steeds contact en een korte bespreking. Daisy is zeer bekwaam, snel en klantvriendelijk en neemt de tijd om te luisteren wat de klant wil. Ze heeft me ook geleerd hoe ik de website zelf bij kan houden en kon vullen. Ook nu de website eenmaal online is, voert ze soms op verzoek kleine wijzigingen door; snel, adequaat en functioneel.

Birgit Davids - Floral Academy
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht