Een nieuw online portfolio

Een fotorijke website

De oude website van Jurjen Poeles was aan vervanging toe. De techniek van de oude website was verouderd en daarnaast paste de vormgeving niet meer bij deze tijd. Jurjen wilt graag een duidelijk overzicht van al zijn werk en daarbij een scheiding tussen het werk in opdracht en zijn eigen werk. In samenwerking met 8ontwerp en Bureau Visuele Vertalingen is een nieuwe website gerealiseerd. 8ontwerp heeft in samenwerking met Bureau Visuele Vertalingen op basis van de wensen van Jurjen een passend design ontworpen welke vervolgens technisch is gerealiseerd door Van Zwam Media. Regelmatig is er overleg geweest tussen de partijen om zo met elkaar af te stemmen hoe de wensen van Jurjen zowel qua design als techniek het beste gerealiseerd konden worden.

De nieuwe website van Jurjen is gerealiseerd binnen het WordPress CMS met een volledig custom thema. Dit houdt in dat de website van Jurjen uniek is. Daarnaast zorgt een custom thema ervoor dat de site sneller, gebruikersvriendelijker en veiliger is. Na afloop van het traject heeft Jurjen een korte training gehad in het zelf aanpassen van de website.

Branche

Fotografie

In samenwerking met

8ontwerp – Design
Bureau Visuele Vertalingen – Design

computer
tablet
mobiel
Dank je wel Daisy, voor mijn fantastisch website!

Samenwerken met Daisy is top! Ze heeft heel veel kennis op haar vakgebied en communiceert dat adequaat in heldere en klare taal. Ze werkt efficiënt en oplossingsgericht tot het best mogelijke resultaat. Dank je wel Daisy, voor mijn fantastisch website!

Jurjen Poeles - Jurjen Poeles fotografie

Een fotorijke website als resultaat!

Ondanks veel foto's, toch een goede laadtijd!

De website van Jurjen bestaat vooral uit veel beeld. Een uitdaging hierbij is om de site alsnog snel te laten laden zonder vertraging van de beelden. Hierin is een afweging gemaakt in de bestandsgrootte van de beelden. Aangezien Jurjen een fotograaf is, moeten de beelden uiteraard scherp worden weergeven. Door middel van diverse tools zijn de afbeeldingen tot wel 75% verkleind in bestandsgrootte zonder kwaliteitsverlies! Daarnaast is Jurjen geheel vrij in het plaatsen van de beelden op de site. Hij kan zelf de posities van de beelden bepalen in de overzichten.

Tevens is een uniek aspect bij Jurjen dat de beelden worden uitvergroot zodra hier op wordt geklikt binnen een detail pagina van zijn werk. Tevens is het mogelijk om door alle beelden heen te klikken als een gallerij.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht