Webshop op maat gemaakt

Van compacte tot uitgebreide webshops!

Bij Van Zwam Media ontwikkelen wij onze webshops veelal in het WordPress content management systeem met de plugin WooCommerce. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk waardoor de mogelijkheden in design en functionaliteit eindeloos zijn. Onze webshops worden kant en klaar opgeleverd. Dit houdt in dat wij de webshop volledig ontwerpen, ontwikkelen en vullen op basis van jouw input. Wij nemen dus al het werk uit handen!

Gedurende het proces zijn er regelmatig contactmomenten waarop wij het (deel)product afstemmen op basis van jouw feedback en wensen. Zo blijft de klant continu betrokken bij het proces en wordt het eindresultaat alleen maar beter!

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en fijne nazorg. Heb je vragen tijdens of na het proces? Stel ze gerust! Bij Van Zwam Media zijn wij continu in ontwikkeling waardoor wij op de hoogte blijven van alle nieuwe trends en technieken binnen het web!

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gebruikersvriendelijk, schaalbaar en koppelingen met andere systemen!

Wij richten het allemaal voor je in!

Op basis van jouw wensen kiezen wij de meest passende techniek om in te werken. Wij werken veel met het WordPress content management syteem in combinatie met WooCommerce voor onze webshops. Uiteraard is het ook mogelijk om met andere technieken te werken!

Alle webshops die wij ontwikkelen worden ingericht met een gebruikersvriendelijke interface. Zo is het voor de gebruiker gemakkelijk om door de shop te navigeren. Door het gebruik van een content management systeem is het voor jou als eigenaar gemakkelijk om zelf producten toe te voegen in de toekomst. Zo kun je zelf de webshop blijven beheren en het aanbod bijwerken. Uiteraard kun je dit ook aan ons uitbesteden indien gewenst! De webshop is dus niet alleen gebruikersvriendelijk voor bezoekers, maar ook voor jou als eigenaar!

Standaard leveren wij al onze webshops schaalbaar op. Dit wordt ook wel een responsive webshop genoemd. Dit houdt in dat de webshop goed zichtbaar is op kleinere apparaten zoals een smartphone of tablet. Alle elementen op de webshop worden netjes geschaald zodat alles goed zichtbaar blijft. Zo is je webshop voor iedereen goed bereikbaar!

Tevens houden wij in onze techniek rekening met de vindbaarheid van je webshop. Uiteraard wil je goed gevonden worden binnen de zoekmachines. Wij optimaliseren de techniek van je webshop zodat je beter gevonden kunt worden via de zoekmachines. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het optimaliseren van de tekstuele inhoud van de webshop om zo je webshop beter vindbaar te maken voor de juiste zoekwoorden.

Tot slot is het mogelijk om jouw webshop te koppelen aan diverse systemen voor automatisering. Zo kunnen wij onder andere de webshop koppelen aan jouw boekhoudsysteem zodat bestelling automatisch in de boekhouding terecht komen. Hoe gemakkelijk is dat!

Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen.

Daisy heeft onze website, gelresign.nl gerealiseerd. Daisy is betrokken geweest vanaf het ontwerp proces om mee te denken en te adviseren. Op basis van de ontwerpen van onze ontwerper heeft Daisy de website gebouwd. Wij zijn erg tevreden over het proces en de kwaliteit. Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen. De website staat online en wordt al goed gevonden door Google. De adviezen omtrent de SEO lijken hun vruchten af te werpen.

Pascal Defesche - GelreSign

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen