Hogere posities bereiken in de zoekmachines

Wij kunnen je ondersteunen!

SEO staat voor Search Engine Optimalisatie, ofwel de optimalisatie van jouw website voor de zoekmachines

Om een website aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines zijn er veel verschillende werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden. Zo is een van de belangrijkste punten dat de content afgestemd is op wat de doelgroep verwacht te zien en waar de doelgroep interesse in heeft. Daarnaast zijn er nog wat technische aspecten die de waarde van een website voor Google kunnen verbeteren en dus de zoekpositie kunnen verhogen.

Bij Van Zwam Media bieden wij verschillende diensten aan om jouw positie in Google op een organische (ofwel onbetaalde) manier te verbeteren. Ben je op zoek naar een manier om jouw positie betaald te verbeteren? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij werken met diverse partners die hierin kunnen ondersteunen!

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werkzaamheden passend bij zoekmachine optimalisatie

Van content tot techniek

Er zijn diverse werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden om de positie van jouw website te verbeteren. Allereerst onderzoeken wij welke punten verbeterd kunnen worden binnen jouw website. Hier kijken wij zowel naar de content als de technische structuur van de website.

Binnen de content controleren wij of correct is ingespeeld op goede zoekwoorden en of deze voldoende worden gebruikt in de tekst. Wij kunnen een zoekwoordenonderzoek en/of concurrentieonderzoek uitvoeren om je te adviseren in het gebruik van zoekwoorden. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden in het schrijven van teksten. Wij hebben diverse partners die zoekmachine geoptimaliseerde teksten kunnen schrijven.

Bij Van Zwam Media zijn wij gespecialiseerd in het technische aspect van de SEO. Zo kunnen wij de techniek van je website verbeteren om beter vindbaar te worden. Onder andere de technische structuur en de laadtijd van de website is van belang voor de vindbaarheid.

Wij stemmen van te voren af welke verbeterpunten mogelijk zijn en welke kosten hieraan zijn verbonden. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en fijne nazorg. Heb je vragen tijdens of na het proces? Stel ze gerust!

Daisy blijft snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageren.

Daisy heeft een hele mooie website voor mij ontworpen! Zij is vooraf helder over kosten (beslist gunstige prijsstelling) en wat je daar voor krijgt: veel. Ze is opvallend dienstbaar naar de wensen van mij als klant. Het samen ontwerpen van mijn eigen website maakt dat ik tientallen vragen en opmerkingen heb; Daisy blijft snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageren. Nu de de site actief is hebben we nog steeds goed contact en helpt ze elke gewenste verandering snel op te lossen, altijd met goed humeur. Ik ben dus heel tevreden over haar werk!

Adrie Pinxten - Adrie Pinxten

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen