Een nieuwe website in de huisstijl van de Vermeulen Groep

Een nieuwe en frisse uitstraling

Van Zwam Media is door de Vermeulen Groep benaderd om een nieuwe website te realiseren. De oude website was verouderd en aan vervanging toe. De Vermeulen Groep was toe aan een nieuwe frisse uitstraling met daarnaast het gemak om zelf de website aan te kunnen passen. Daarnaast hebben zij eerder een animatievideo gemaakt welke zij graag terug zien op de website.

Voor dit project heeft Van Zwam Media samengewerkt met 8ontwerp. Op basis van de wensen van de Vermeulen Groep heeft 8ontwerp een passend ontwerp gemaakt die voldoet aan de wensen. Op basis van dit ontwerp heeft Van Zwam Media de technische realisatie van de website verzorgd. De opdrachtgever heeft hierbij de correcte teksten en beelden aangeleverd als invulling voor de website.

De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Er is gebruik gemaakt van een custom thema zodat de gebruikersvriendelijkheid van het aanpassen van de website beïnvloed kon worden. Daarnaast is een custom thema uitermate geschikt voor het technisch realiseren van een uniek ontwerp waarbij ook snelheid en veiligheid gewaarborgd blijft.

Branche

Infrastructuur

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen.

Daisy heeft samen met 8Ontwerp een nieuwe website voor de Vermeulen Groep gerealiseerd. Tijdens het gehele proces heeft zij de technische realisatie voor haar rekening genomen en het eindresultaat mag er zijn! De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen. Naast het mooie en functionele eindresultaat hebben wij ook de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daisy is altijd bereikbaar voor het doorvoeren van aanpassingen of beantwoorden van vragen. Erg fijn dat hier ruimte voor is.

Mirke van Hulst - Vermeulen Groep

Een unieke website als resultaat

Animatievideo, vacatureomgeving en meer!

De nieuwe website van de Vermeulen Groep heeft een aantal unieke eigenschappen, waaronder de animatievideo binnen de slider op de homepagina. De video speelt zich automatisch af en wordt na afloop automatisch geroteerd naar andere beelden die in de slider zijn ingevoegd. De Vermeulen Groep kan hierbij zelf in de toekomst de video veranderen of een andere positie geven binnen de slider. Tevens is er een aparte werken bij sectie gemaakt voor de vacatures van de Vermeulen Groep. Hierbij kunnen websitebezoekers filteren op de regio en op de afdeling waar de vacatures onder vallen. Door deze filter wordt automatisch een selectie gegeven van passende vacatures. Op deze vacatures kan gereageerd worden met een sollicitatieformulier welke bestaat uit meerdere stappen. Zo wordt het sollicitatieproces opgedeeld in kleinere stappen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht