Een aanmeldwebsite voor de open dag van Fokker

Een conversiegerichte website voor de BBL opleiding Vliegtuigbouw

Van Zwam Media is benaderd door Copper IM om een nieuwe website te realiseren voor het bedrijf Fokker. Deze website is gericht op het aanmelden voor de open dag van de BBL-opleiding Vliegtuigbouw. Naast het informeren over de opleiding en de open dag, is het aanmelden voor de open dag een belangrijk doel.

Op basis van de wensen is door Mick Ontwerpt een design ontworpen die de basis vormt voor de technische realisatie. Op basis van dit ontwerp heeft Van Zwam Media de site technisch gerealiseerd. Door Copper IM is de online marketing structuur aangeleverd welke toegepast diende te worden op de nieuwe website.

De website is gerealiseerd met het WordPress CMS. Een belangrijke eis voor de website is de mogelijkheid om zelf teksten aan te kunnen passen gezien dit bij de vorige versie niet mogelijk was.

Branche

Vliegtuigbouw

In samenwerking met

Copper IM – Online marketing
Mick Ontwerpt – Design

computer
tablet
mobiel

Unieke eigenschappen van de website

Versturen van SMS berichten en een split screen voor de locaties

De nieuwe website bestaat uit een aantal unieke eigenschappen die niet vaak bij andere websites voorkomen. De eerste eigenschap is de mogelijkheid om SMS-jes te versturen vanuit de back-end. Bij het invullen van het formulier voor de open-dag wordt een telefoon nummer geregistreerd, indien ingevuld. Via de back-end is het mogelijk om SMS-jes te verzenden ter herinnering aan de open dag op een eigen gekozen moment. Hierbij is het mogelijk om zowel het SMS bericht als het profiel volledig te customizen zodat het volledig kan worden aangesloten bij de representatie van het bedrijf.

Voor de open dag zijn er twee locaties te bezoeken. Via de locatie optie in het menu kan een locatie worden gekozen. Dit gaat door middel van een split-screen weergave waarbij iedere helft wordt gebruikt om een locatie weer te geven. Hierin wordt gebruik gemaakt van kleur en beeld om duidelijk te maken dat het om twee verschillende locaties gaat. De gebruiker kan hierbij zelf kiezen naar welke locatie genavigeerd wordt.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht