Gespecialiseerd in maatwerk

Van kleine websites tot maatwerk. Alles is mogelijk!

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je graag jouw huidige site verbeteren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk!

Wij ondersteunen je van begin tot eind in het proces. Zo kun je bij ons terecht voor het bedenken van een passende strategie, creatie van de webontwerpen en natuurlijk de technische realisatie van de website. Bij Van Zwam Media maken wij het product in samenspraak met de klant. Wij maken gebruik van diverse contactmomenten waarbij we het proces en de (deel)producten bespreken.

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en fijne nazorg. Heb je vragen tijdens of na het proces? Stel ze gerust! Bij Van Zwam Media zijn wij continu in ontwikkeling waardoor wij op de hoogte blijven van alle nieuwe trends en technieken binnen het web!

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gebruikersvriendelijk, schaalbaar en geoptimaliseerd voor de vindbaarheid

Wij realiseren het allemaal!

Op basis van jouw wensen kiezen wij de meest passende techniek waarin wij de site gaan realiseren. Wij werken veel met het WordPress content management systeem in combinatie met diverse programmeertalen. Met dit content management systeem kunnen wij maatwerk realiseren waarbij het voor jou als eigenaar gemakkelijk blijft om zelf content aan te kunnen passen in de toekomst! De website is zowel gebruikersvriendelijk voor jou als voor de bezoekers.

Standaard leveren wij al onze website schaalbaar op. Dit wordt ook wel een responsive website genoemd. Dit houdt in dat de website ook goed zichtbaar is op kleinere apparaten zoals een smartphone of tablet. Alle elementen op de website worden netjes geschaald zodat alles goed zichtbaar blijft. Zo is je site voor iedereen goed bereikbaar!

Tevens houden wij in onze techniek rekening met de vindbaarheid van je website. Uiteraard wil je goed gevonden worden binnen de zoekmachines. Wij optimaliseren de techniek van je website zodat je beter gevonden kunt worden via de zoekmachines. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het optimaliseren van de tekstuele inhoud van de website om zo je website beter vindbaar te maken voor de juiste zoekwoorden. Meer hierover vertellen wij bij onze zoekmachine optimalisatie diensten pagina!

De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen.

Daisy heeft samen met 8Ontwerp een nieuwe website voor de Vermeulen Groep gerealiseerd. Tijdens het gehele proces heeft zij de technische realisatie voor haar rekening genomen en het eindresultaat mag er zijn! De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen. Naast het mooie en functionele eindresultaat hebben wij ook de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daisy is altijd bereikbaar voor het doorvoeren van aanpassingen of beantwoorden van vragen. Erg fijn dat hier ruimte voor is.

Mirke van Hulst - Vermeulen Groep

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen