Een nieuwe verfrissende website!

Van Zwam Media heeft in samenwerking met Theunissen glashandel een nieuwe website ontwikkeld. De opdrachtgever heeft hierbij zelf een ontwerp vormgegeven welke door Van Zwam Media technisch is ontwikkeld tot een website. Uniek aan deze website is de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen, waarbij de bezoeker zelf het aantal ruiten, de afmetingen en ruit specificaties kan doorgeven. Tevens is op de website een duidelijke menustructuur aanwezig zodat de bezoeker gemakkelijk zijn/haar gewenste glas kan terugvinden. De zoekfunctie heeft daarbij ook een ondersteunende rol.

Branche

Glashandel

In samenwerking met

Theunissen glashandel – Design

computer
tablet
mobiel
Zeer tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat!

Van Zwam Media heeft voor ons de website Theunissenglashandel.nl gebouwd. Zeer tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Daisy communiceert snel en helder. Daarnaast pakt ze alle feedback zonder probleem op.

Luuk Theunissen - Theunissen glashandel

Geoptimaliseerd voor smartphones en snelle laadtijd

De website is tevens geoptimaliseerd voor een goede weergave op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor een snelle laadtijd. Deze optimalisaties zijn voorbeelden van werkzaamheden die Van Zwam Media standaard uitvoert voor al haar opdrachten.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht