Persoonlijke training

Voor wie meer wilt weten

Bij Van Zwam Media bieden wij de mogelijkheid om een korte training te volgen omtrent het web. De invulling van deze training wordt persoonlijk afgestemd op basis van jouw leerbehoeften. Wil je meer weten over het aanpassen van je website of wil je graag ondersteund worden in het bouwen van je eigen site? Alles is mogelijk! Voorafgaand bespreken wij welke leerdoelen je hebt zodat de training goed voorbereid kan worden. Niets is te gek!

Voor de training is het mogelijk om bij jou op locatie of om digitaal af te spreken. Laat vooral weten welke voorkeur je hierin hebt. De duur van de training wordt afgestemd op jouw behoeften en wensen. Het is ook mogelijk om met een grotere groep een training te volgen. Ook in dit geval wordt de training afgestemd op basis van jullie behoeften. Uiteraard is er zowel tijdens de training, als achteraf, de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vraag direct een offerte aan!

Wil je graag een passende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Onze specialiteiten

Binnen welk domein geven wij trainingen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en technisch realiseren van websites. Wij stemmen de training af op basis van jouw wensen. Uiteraard kunnen ook meerdere onderwerpen gecombineerd worden binnen één training. Zo kunnen wij binnen de volgende onderwerpen een training verzorgen:

  • Ontwerpen van een website
  • Gebruikersvriendelijkheid binnen design
  • Strategie binnen een design
  • WordPress CMS
  • Programmeren met diverse programmeertalen waaronder HTML, CSS, SASS, PHP en JavaScript, inclusief bijbehorende frameworks
  • Zoekmachine optimalisatie en techniek
  • Beheren van een website
Uiterst klantvriendelijk

Daisy heeft voor ons de website www.accountantinbusiness.nl volledig geupdate. We zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over de manier waarop Daisy de zaken in het hele traject professioneel oppakt, planmatig, uiterst klantvriendelijk en ook nog eens tegen zeer acceptabele tarieven.

Om deze reden blijven we graag samenwerken met Daisy voor verdere updates en plugins op de website.
Berry Barten
CEO accountant in business B.V.

Berry Barten - Accountant in Business

Bekijk ons portfolio!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio

Wij hebben al diverse websites gerealiseerd voor diverse branches. Word jouw website ons volgende project?

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen