Ontwikkeling van een nieuwe website

One-page website met een uitgebreid aanvraagformulier

In samenwerking met 8ontwerp heeft Van Zwam Media een nieuwe website ontwikkeld voor De Nederlandse Zoutbank. De vorige website van De Nederlandse Zoutbank was sterk verouderd en bestond uit diverse kleine pagina’s. Daarnaast was de oude website niet goed zichtbaar op mobiele apparaten. Voor het ontwikkelen van de nieuwe website is een one-page design als uitgangspunt genomen. De inhoud van de diverse kleine pagina’s is opnieuw vormgegeven in een nieuw en modern jasje. Via het hoofdmenu kan de gebruiker navigeren tussen de diverse onderdelen van de pagina. Unieke aspecten aan deze website zijn het live weerbericht, het bekijken van locaties op de kaart van Nederland en natuurlijk een uitgebreid bestelformulier waar de klant strooizout kan bestellen.

Branche

Infrastructuur

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen.

Daisy heeft samen met 8Ontwerp een nieuwe website voor de Vermeulen Groep gerealiseerd. Tijdens het gehele proces heeft zij de technische realisatie voor haar rekening genomen en het eindresultaat mag er zijn! De verwachtingen die wij vooraf hadden zijn overtroffen. Naast het mooie en functionele eindresultaat hebben wij ook de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daisy is altijd bereikbaar voor het doorvoeren van aanpassingen of beantwoorden van vragen. Erg fijn dat hier ruimte voor is.

Mirke van Hulst - Vermeulen Groep

Gemak voor de bezoeker en de beheerder

Gebruikersvriendelijkheid als uitgangspunt

Zowel voor de bezoeker als de beheerder van de website is gedacht aan gebruikersvriendelijkheid. De website is gebruikersvriendelijk ingericht zodat alle elementen gemakkelijk vindbaar zijn binnen de site. De navigatiestructuur is daarnaast helder ingericht zodat de bezoeker gemakkelijk op de juiste plek van de site terecht komt. Tot slot is de website geheel responsive ingericht zodat de site goed zichtbaar is op mobiele apparaten en tablets. Voor de beheerder van de website, de opdrachtgever, is de achterzijde van de website gebruikersvriendelijk ingericht. Zo kan de opdrachtgever gemakkelijk de inhoud van de website aanpassen en zelf nieuwe content toevoegen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht