Een nieuwe, moderne website voor NYtor

In samenwerking met 8ontwerp heeft Van Zwam Media een nieuwe website ontwikkeld voor NYtor. De voorgaande website was sterk verouderd en ook niet meer voldoende gebruikersvriendelijk voor mobiele bezoekers. 8ontwerp is aan de slag gegaan met het ontwerpen van deze nieuwe website passend binnen de huisstijl van NYtor. Vervolgens zijn deze ontwerpen door Van Zwam Media technisch gerealiseerd.

Binnen de website is een duidelijke navigatiestructuur zichtbaar en is het ten alle tijden duidelijk voor de gebruiker waar hij of zij zich bevind. Daarnaast is de website goed zichtbaar op zowel desktop, laptop, tablet als mobiel. Tevens is het altijd voor de gebruiker mogelijk om direct contact te zoeken met NYtor via de website door direct te bellen of mailen. Tot slot zijn er diverse call to action momenten aanwezig op de website, zodat de gebruiker direct actie kan ondernemen of verder kan navigeren binnen de website. Deze punten zorgen er samen voor dat de website als gebruikersvriendelijk wordt ervaren.

Branche

Assay development services

In samenwerking met

8ontwerp – Design

computer
tablet
mobiel
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht