Een nieuwe gebruikersvriendelijke website

Met een heldere navigatiestructuur als uitgangspunt

Voor het bedrijf GelreSign heeft Van Zwam Media een nieuwe website ontwikkeld. Voor de nieuwe website is een heldere navigatiestructuur als uitgangspunt genomen. De oude website had een onduidelijke structuur waardoor het voor gebruikers lastig was om bepaalde informatie te vinden. Binnen de nieuwe website is een duidelijke structuur aangebracht met een herkenbare vormgeving binnen iedere pagina. Zo weet de gebruiker precies waar welke informatie gevonden kan worden.

De website is conversie gericht. Op iedere pagina is het mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf en daarnaast is er ten alle tijden de mogelijkheid om een terugbelverzoek achter te laten.

Branche

Reclame

In samenwerking met

GelreSign – Design

computer
tablet
mobiel
Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen.

Daisy heeft onze website, gelresign.nl gerealiseerd. Daisy is betrokken geweest vanaf het ontwerp proces om mee te denken en te adviseren. Op basis van de ontwerpen van onze ontwerper heeft Daisy de website gebouwd. Wij zijn erg tevreden over het proces en de kwaliteit. Daisy is snel, levert een goed resultaat en neemt ook initiatieven om verbeteringen toe te passen. De website staat online en wordt al goed gevonden door Google. De adviezen omtrent de SEO lijken hun vruchten af te werpen.

Pascal Defesche - GelreSign

Ingericht voor zoekmachine optimalisatie

Om zo beter gevonden te worden

Een andere wens van GelreSign was het verbeteren van de vindbaarheid binnen de zoekmachines. De website van GelreSign is technisch gunstig ingericht voor de zoekmachine optimalisatie. Daarnaast is ondersteuning geboden in het schrijven van waardevolle content voor de zoekmachines.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zelf de website! Website bezoeken

Vergelijkbare projecten

Benieuwd naar onze andere portfolio items? Navigeer hieronder naar twee vergelijkbare projecten of ga naar ons portfolio overzicht! Portfolio overzicht